Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, July 30, 2010

Comelnya budak ni.. tetiba tingin nak baby girl

Gambar ni masa cuti sekolah bulan 6 hari tu. Jiran aku kahwinkan anak dia. So anaknya yang bongsu [ekceli anak angkat jer..] pun bergaya sakan la umpama puteri. Budaknya putih melepak cam mencah anak MR. Comel lak tu sampaikan hasben aku pun suka tengok kecomelan dia. 

La ni pantang tul kalau nampak budak comel.. Kalau jumpa yang girl, tetiba nak branak baby girl tapi kalau nampak budak laki, tetiba teringin nak baby boy pulak... Pening kepala encik somi... I tak kisah bang, U yang tentukan jantina anak kan... kromosom X @ Y kan ader kat U.. 
[Unfortunately, my hubby tak ready lagi for next baby.. sabo je la..]

-ni la RANIA.. aiseymen... background pelastik hitam & selipar merah tu buat spoil je la..-

-another pose by Rania-


-isn't she cute in that dress?? Yaya langsung tak hingin berdress-dress ni.. memanjang suar panjang jer..-

-allo... mamat inteprem pun nyibuk gak... anak sapa la tuh!!!-

9 comments:

kakngah said...

ank bujang ko.. geram semacam jek
kekekeke!!!

POSH76 said...

mmg sweetal gegirl tu pandai bergaya lagi hehe

salam kenal...thanks mai blog I

makcikrehan said...

masa kocik memangla putih syani weh... dah skulah nanti siapla... semua pon jadi kelabu asap jugak. hahaha.

3rd baby nanti minum susu byk2... biar gen ko turun byk kat baby... kalau ikut ko, kompom putih mcm kertas A4. hehehe... <--- marah cik amat baca nih karang!

Queen said...

kiyuttttttt

SYANI said...

kak Ngah,
tang geram geram tu yang scary tu..

SYANI said...

Rehan,
kalau susu dah campur dengan kopi jadi la kopi susu.. ahaks! Dibuatnya gen laki aku yang banyak.. punah le kertas A4 tu..

~aSHa~ said...

pandai bergaya la anak dara tu...sesuai dgn teruna sebelah tu..ehehe segan2 dia

shirigami86 said...

cam kembar la plak

SYANI said...

shiriami,
hehehe.. kembar tak seiras langsung (sorang putih sorang cekelet)