Friday, July 2, 2010

Bila Izrail Datang Memanggil

Takutnya tajuk.....

Bersembang dengan member2 opis beberapa hari lepas.
Citer punya citer terkeluar pasal mati
pastu aku teringatkan tape yang pernah bapak aku beli
pasal sakaratul maut..

La ni nak pi cari dah tak jumpa.
Memang menginsafkan bila dengar
Takut pun ade bila mengenangkan kalau camtu la bila Izrail datang menjemput
[cemana la ade orang suka hati je bunuh diri tu yek!]

Search kat youtube tapi tak full la citer si obi tu
sapa boleh tolong carikan kat aku full version punya?
kot2 la kat tempat2 korang tape al-arqam dok berlambak lagi
roger2 aku yek kalau korang ade....


2 comments:

a kl citizen said...

memang menginsafkan....

a kl citizen said...
This comment has been removed by the author.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...