Monday, July 5, 2010

Nak tukar template tapi....

Gi jalan2 blogwalking sana sini ramai yang dah tukar template yer.
Ade gak member yang tanya tak nak tukar gak ke?? Erm.... [jap nak pikir]

Rasa di hati memang nak tukar tapi............. [pikir panjang ni..]
aku malas nak edit2 sana sini
kang blog aku jadi tah apa2
[dah le nak meng'ejas' blog aku ni mengambil masa yang lama]
disebabkan aku ni seorang yang agak cerewet so tangguh dulu kot.
buat masa ni masih selesa dengan template rounders aku ni
kaler hijo.... my feveret
sejuk jer mata aku memandang.. [mata korang aku tak tau la]

bila terbukak hati nanti aku tukar le apa yang patut.
anyway, pada korang yang setia membaca blog aku ni
mekasih... walaupun maybe blog aku ni kureng menarik di mata korang..

4 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

janji ada entry, boleh baca :)

kakyong said...

kalo rasa nak tukor.. tukor..
kalo rasa tak sempat lagi nak buat, bior ajer... ;)

Queen said...

yang penting isinya..pestu tiap kali masuk blog nie..mesti akan teringat tuk sedekahkan alfatihah....ngeeee

Delimasari said...

ok le ni.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...