Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, July 5, 2010

Nak tukar template tapi....

Gi jalan2 blogwalking sana sini ramai yang dah tukar template yer.
Ade gak member yang tanya tak nak tukar gak ke?? Erm.... [jap nak pikir]

Rasa di hati memang nak tukar tapi............. [pikir panjang ni..]
aku malas nak edit2 sana sini
kang blog aku jadi tah apa2
[dah le nak meng'ejas' blog aku ni mengambil masa yang lama]
disebabkan aku ni seorang yang agak cerewet so tangguh dulu kot.
buat masa ni masih selesa dengan template rounders aku ni
kaler hijo.... my feveret
sejuk jer mata aku memandang.. [mata korang aku tak tau la]

bila terbukak hati nanti aku tukar le apa yang patut.
anyway, pada korang yang setia membaca blog aku ni
mekasih... walaupun maybe blog aku ni kureng menarik di mata korang..

4 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

janji ada entry, boleh baca :)

kakyong said...

kalo rasa nak tukor.. tukor..
kalo rasa tak sempat lagi nak buat, bior ajer... ;)

Queen said...

yang penting isinya..pestu tiap kali masuk blog nie..mesti akan teringat tuk sedekahkan alfatihah....ngeeee

Delimasari said...

ok le ni.....