Monday, July 5, 2010

Feeling feeling Wisteria Lane

On the way pegi keje selalu aku nampak sign board ni 
tapi selalu tak sempat nak tangkap gambo
[sebagai bukti bergambar...]

bila lalu kat sini mula la perasan ala2 duk dengan surirumah terdesak kat Wisteria Lane tu 
sebabnya??? Ini dia..
-sila perasan ye.. FAIRVIEW school ade kat wangsa maju .-




tapi sebaik sahaja lalu bawah flyover tu hilang lak mood Wisteria Lane
sebabnya?? ini dia....

nampak tak ade orang berumahtangga kat bawah flyover tu. Aku tak leh nak snap dekat lagi sebab tengah drive kan... Siap berselimut  bertoto bagai orang tu tidur kat situ.. Takkan la kat Wisteria Lane tu ade orang cenggitu kan. Dah sah2 kena halau...

1 comment:

lily lotus said...

hehh..bleh plak cenggitu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...