Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, July 19, 2010

Nasihat Berguna Dari Wonder Girls bukan Wonder Pets

Sape yang tak kenal dengan Wondergirls dari korea tu kan??
Alah kumpulan yang top dengan lagu Nobody tu...
[yang menari gedik-gedik bahu tu...]

Korang tau tak nanti kumpulan Wonder Girls ni nak datang Mesia??
Jangan tanya aku bila sebab aku pun tak tau
Tapi sebelum depa datang Mesia
depa bagi nasihat kat korang semua
sangat...sangat berguna tau..


kreatif sungguh orang yang buat parody video ni kan..
kalau sore pun dia boleh buat serupa sure lagi real kan??

1 comment: