Wednesday, July 14, 2010

MAKE UP MAGICA

Kuasa mekap ke atas orang pompuan...


muka cam cina jual sayo pun boleh jadik cun melecun cam artis wei...

**Aku mekap lain dari yang biasa pun waktu kawin jer [perasan le cun kejap]
La ni mekap biasa2 je... jerawat yang ade pun tak koser ah nak cover dengan concealer bagai... lencu [panggilan yaya untuk gincu] pun jarang tepek...

Sebab tak berlawa-lawaan ni anak aku kalau marah kat aku selalu dia mengata aku :
"Mama ni dah le gemuk, muka ade jawat (jerawat) lak tu, perut buncit, tetek besar, bla..bla..bla.." [apa motif la depa ni... rasa cam nak sekeh je seko-seko]

Last2 mama jawab, "mama jadik cenggini pun sebab korang ngan abah korang tau tak!" [sambil abah tersengih mengalahkan kerang busuk.. abang kalau u komplen, siap u!!]

6 comments:

~ Lady ell ~ said...

wah..mmg leh cun arr...bape tebal nk tepek daa...

syanie,amik award kt blog..

fikaryna said...

haah la..mmg cun melecun..

dear..anak2 skang.. x bole tahan kalau bab komplen..hehe..

Me said...

wow.. berapa jam nak makeup bg cun macam tue?? eden tak kuasa.. eden nie natural beauty je kekdahnya hahahha...

Queen said...

ahahha..tau takpe..dgn makeup saje muka kita boleh jadi cantik..sesiapa pun boleh jadi cantik..ingat artis2 tu kulit nampak flawless ingat betul ke?..idak tahu... siap ade lagi cream utk sumbat liang2 terbuka serta lobang2 sebelum makeup....ahaaaa

tapi komen anak tu memang laser you....ahahahha..sabor jela..

kisahwanida said...

Anak2 skang memang jujur bila bercakap.... apa yg depa nampak terus cakap....

kakyong said...

ohhooo, pasni ibu nya kena jaga badan la..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...