Tuesday, July 20, 2010

Uniknya Singapura... Kolam Renang Di Awangan

Sape pernah pi Singapura tau la kan canggih ke tak canggihnya 
Aku tak pernah pi lagi tapi dah selalu tengok dalam tv & web
kecanggihan bangunan2 depa makin menjadi2 kan.
[insya-allah satu hari nak pi juga ke sana]

Ini latest tarikan yang ade kat Singapura. 
Sapa banyak duit boleh la singgah 
mandi kat infinity pool ni.. 
sapa yang gayat 
kome tengok le le gambo ni...
lokasi kat Marina Bay Sands

-kolam renang di ketinggian 55 tingkat... macam berenang di udara kan??-
Infinity pool ni sepanjang 150m iaitu 3 kali ganda dari kolam renang Olimpik

-satu bandar Singapura boleh nampak dari sini weh!-
 
-pandangan dari atas-

-pandangan dari bawah-

5 comments:

mrs.ecam said...

eh dieorg x jth ke nnti...seriau tngk pic ptama tu...buatnyer die terbabas berenang smpi hjg tu huiii

fikaryna said...

nampak cam ngeri..huhu..

kakngah said...

cuak la nk berenang.. cam xder penghadang jek..

a kl citizen said...

rasanya rumah linda onn yang terbaru tu ada kolam renang konsep infiniti pool ni...

terbaru dari saya : boleh buat menantu

rynas said...

wah kagumnyer..tapi kalau ler terjatuh..ngerik..tak dapat membayangkan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...