Thursday, July 15, 2010

Pengumuman! Pengumuman! Sape Nak Keje Maybank???

Perhatian!!! Perhatian!!!
Perkhabaran dari pihak Maybank!!!


Untuk semua wanita-wanita & pompuan-pompuan sahaja
[wanita jadian  dan 2 alam tak termasuk ye..]
Sesape yang masih belum punya pekerjaan
& nak keje kosong full time yer...
Maybank nak pakai ramai clerk tau
tapi depa nak pompuan sahaja
diulangi PEREMPUAN sahaja!

Kalau korang takde keje boleh apply
kalau tak nak apply pi la bagitau
kat jiran-jiran, adik beradik & sedara mara korang

Qualification: minimum SPM hingga Diploma
Gaji basic RM 1,100+++
sekali lagi POMPUAN sahaja!
Umur : 26 tahun kebawah
[kalau ikut aku nak apply tapi dah terlebih umo la pulak!!! sure terus disqualified!]

Kalau berminat sila bagi nama & no tepon pada saya ter...
[nanti saya forwardkan kat officer bank tu]
kalau segan nak letak no tepon
email kat saya : aikimi18@yahoo.com

*** ini tak tipu tapi betul-betul!!

6 comments:

kakngah said...

aku nyer kontrek hbs bln 9
dah berkobar2 nk apply
sekali disqualified da....
mak terlebih umo nok....
xleh ejas ke?? hahahha!!!

Me said...

uik.. nak jadi clerk pun ada limit umo ke?? bukan takat dok ngadap PC je ke?? qualification dah mcm nak jadi tukang urut je.... oopss... terlebih sudah... hahhahaha. Syanie.. nie maybank mana? ke semua cawangan maybank?

Queen said...

waahh..bestnya kalau dapat beralih angin gini...heeee.....

nak tanya hubby la..dia bagi ke tak..

SYANI said...

Kak Ngah,
Adoi. officer tu cakap takat umo 26 jer.. Kalau boleh ejas, dah lama saya ejas diriku sendiri. ahaks!

SYANI said...

Kerul,
Ni untuk semua cawangan maybank. Nanti officer akan submit semua pada HQ & HQ akan arrange inteviu.

SYANI said...

Queen,
Maybank best apa.. bonus banyak!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...