Thursday, July 29, 2010

Down Memory Lane

Ahad lepas sape ade nengok citer My Best Friend's Wedding kat TV2??
[umah aku takde akteruk kan so tengok je la channel yang 6 tu jer]

Aku pun takde intention nak tengok citer tu
tetiba bukak je tv terus terkeluar muka Julia Robert
pastu baru tahu citer tu tengah tayang kat TV



Citer ni femes masa aku kat matriks tahun 1997-1998
dah lebih 10 tahun dah citer ni rupanya
ingat lagi aku ngan roommate aku dulu
berkejar2 ke bilik tayangan sebab nak tengok citer ni
kat Sintok mana ade panggung wayang dan sewaktu dengannya kan??
bila ade yang buat tayangan, kitaorang pi serbu la tengok
berulang-ulang kali lak tu..

Citer ni pada aku memang tak jemu tengok
macam mana pompuan tu cuba nak merampas si lelaki
dan lewat mengucapkan cinta pada lelaki tu
& finally tewas
[macam ade kena2 sikit dengan aku tapi cuma part meluahkan perasaan tu tak berani nak buat]
akhirnya aku melepas.................. bukan jodoh aku gamaknya...
[maybe dia bukan yang terbaik untuk diri aku] <----- ayat nak menyedapkan hati sendiri!!!

mesej nak disampaikan
if you love someone, just say it outloud, right there [spiking london jap]
ewah.. sebenonya, kalau kamu cintakan seseorang, cakap la pada dia
jangan pendam je, akhirnya melepas
dia reject ke tidak itu belakang kira kan?? You never know
untung sabut timbul tak gitew??

To my husband, i love u & the kids so much!!!

Aku suka part ni
walopun terrible & horrible
tapi dia buat jugak demi tunang tercinta..
[aku belum tentu berani cam dia nih!]

2 comments:

Me said...

citer nie end up nya julia dpt ke tak laki tue?

SYANI said...

Tak dapat.. dia pilih Cameron Diaz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...