Tuesday, July 20, 2010

Rambut pendek rambut panjang

Tadi dok kelebet folder2 lama dalam PC
terjumpa la gambar2 lama si Yaya
dari dia kecik sampai besar

Ekceli takde citer nak buat entry
layan je la gambar si Yaya 

Masa ni rambut panjang


kalau masa ikat rambut nampak comel je..
dibuatnya waktu dia tak nak ikat rambut
dah rupe tarzan aku tengok
last2 terpaksa la potong rambut


ade sekali tu masa gunting kat kedai cina
diguntingnya rambut Yaya tak lawa langsung
terus jadi macam budak laki merangkap tomboy
[dah le mak long dia yang bawak kedai gunting... masa tu ada sedikit hangin la...]
tak caya ce korang tengok gambar baju kuning & baju pink kat atas tu
tu la result rambut pendek yang paling buruk

La ni bila dah sekolah
rambut tak berapa pendek & tak berapa panjang
senang sikit nak jaga

1 comment:

sI tEDI said...

akulebih suka budak2 rambut pendek, sbb selalu tgk budak2 rambut panjang tapi tak di urus dgn baik!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...