Thursday, July 26, 2012

POKOK KECIK YANG WANGI

Semenjak dua menjak ni aku memang alah sikit dengan bau2 wangi
Tapi kalau takde bau pun tak best jugak kan
Kereta aku la dah lama tak letakj pewangi
pewangi kedai 5 hengget  yang selalu guna tu dah habis la pulak

Sebelum pose hari tu masa singgah Petronas Jalan Kuching
aku ternampak la produk Little Trees ni 
Selalunya dulu kalau hasben aku servis kereta, sure pusat servis tu kasi free 
Tapi dah lama dah pusat servis tu tak kasi [walopun hasben aku le regular kastemer]

Dah alang2 terjumpa, aku beli la satu
Tapi nak memilih bau pun satu masalah juga sebab aku rasa semuanya wangi
Dan dalam banyak2 tu, aku pilih yang bau Lime
[sesuai la dengan ibu2 mengandung yang suka bau2 sitrus ni..heheheh]
Sekarang kereta sudah wangi
Baru la semangat nak bawa kereta.. nak2 pulak bulan pose ni
Rasa fresh je bila masuk kereta.

6 comments:

Kesuma Angsana said...

dulu2 KA nampak ni kat pusat service perodua.. but KA prefer ambipur or glade hehe

|| NaFiRaa || said...

saya pon suka bau limau.. rasa segar jek kan~ time2 ngantuk bawak kete.. bila dapat bau limau terus rasa terang bijik mata..

:: Mrs.Eady :: said...

saya paling suka kereta wangi wangi nie..

Alin Marlini said...

lepas ni pi serang Petronas borong benayak..hehehe

eMMe said...

hurm.... kalo wangi..
muke pun senyum je kan..

Selamat Berbuka Puasa...

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

Ade beli baru-baru ni tp tak suke bau die..tak pernah plak jumpe bau yang ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...