Friday, July 20, 2012

MAKAN2 SEBELUM RAMADHAN

Gara2 malas nak masak dinner kan, kita pi makan luaq je la
Kunun nak makan KFC tapi disebabkan hot & spicy takde, kensel la
[yang sekarang punya Spicy Crunch tu tak sedap sangat le]
Last2 kami ke Marrybrown je la..

Anak2 suka la kan, sebab dapat main
Mak diaorang lagi suka sebab takyah masak
Abah deme pun suka jugak sebab mama yang ajak so mama la kena belanja..hehehe

Lepas maghrib kitaorng terus merempit ke MB
Orang pun tak ramai so cepat je la order
Yang bestnya waktu kitaorang sampai tu, memang tengah time promotion
DISKAUN 20%  [jimat duit aku...]

Diskaun tu sampai 20/07/2012 je...
[orang berhampiran Batang Kali, sila la terjah yer..]


 Ni aku punya --> Lucky Plate
[tapi whipped potato dia memang tak sedap!]

 Hasben aku oder Mee Kari. Sedap!


 Side dish aku---> mushroom soup


Untuk budak2 biasa la set budak2.. Depa nakkan mainan tu jer..


Tapi yang paling diaorang suka... dapat main le.. Tak makan pun tak apa kalau dapat main..






Senyum sampai nampak gigi kapak
Dah macam singgam pulak gigi kapak dia aku tengok..hehehehe



Sodaqallahula'zim.... selamat makan semuanya..

7 comments:

Kesuma Angsana said...

amboi ade juga sessi melantak sebelum pose ye he he.. neway selamt berpuasa ye

:: Mrs.Eady :: said...

Amboiiii...

Qhaifa Nur said...

best dan seronoknya.......

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

Bestnye..nieza dapat tgk jela

kakngah said...

aku g MB ni bulan lepas. bebudak suka sebb tmpt main tu la.. aku biarkan je depa meroyan kt dlm tu. aman aku nk makan hihihi!!

Syira said...

salam..

dan lagi tu....

takpe nanti boleh je berbuka kat luar ;)


salam ramadhan dari syira. maaf jika ada tersalah bicara.

|| NaFiRaa || said...

camtu plak eh.. sapa ajak dia kena belanja..kekeke.. kalo saya.. sape yang ajak sekali pon.. my hubby yang kena bayar... hahahahaha..

selamat menyambut ramadhan..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...