Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, July 13, 2012

KEMBALI KE PANGKUAN

Hari tu kan aku citer yang laptop aku buat hal sebab tak boleh "on"
So aku hantar la laptop aku kat old friend aku untuk repair
Selama 2 minggu jugak le tersadai kat member aku tu

Semalam, Alhamdulillah, kawan aku dah hantar semula lappy aku tu
Aku dah siap imejin entah2 kena reformat ke, kena buang apa2 ke
Tapi bila kawan aku datang, dia kata lappy aku dah OK
& bila aku try ON, Alhamdlillah boleh dengan jayanya..
Dan yang pentingnya segala data2 dalam tu tak hilang.. LEGA 
[walopun aku dah buat back up]


WELKAM HOME BEBEH!!!



1 comment:

Kesuma Angsana said...

wah happy giler lah yek!