Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, July 27, 2012

LISA & YUSRY | ROMANTIK TAK HABIS2

Jeles nor nengok keromantikan kapel ni
Untung la jadi selebriti glamer.. asal kemana, apa menda buat semuanya jadi tumpuan
Majalah Mingguan Wanita baru ni cover gambar depa lak tu


Tetiba teringin nak berfotoshoot dengan tok laki
Feeling2 la aku la lisa, hasben aku tu la Yusry
Walhal dua2 jauh panggang dari api..heheheheh
[Sure laki aku gelak kalau baca.. kuat perasan bini dia ni rupanya]

Tak sedor diri betul pompuan kembang sorang ni... pui!
Tapi kaler baju diaorang tu lawo kan??? Nak buat kaler tema raya tahun depan la

Ni lagi satu video romantika di-amor kapel ni





SILA MENJELES TAU! LAYAN!!!

5 comments:

Rasp said...

memang suka tgk kapel nie...
sweet and lovey dovey jer kannn..

~aYu~ said...

ala.. xpe pose je dgn hubby romantik-romantik gak.. sukatila kan.

Kesuma Angsana said...

suka2 moga kekal bahagia hingga keakhirnya

lieyalatif said...

eh boleh2..sesekali nak berphotoshoot...wat kenangan2 gitu heheehehe....

:: Mrs.Eady :: said...

sweet~