Monday, July 2, 2012

INI RUPANYA DJ CONTOH... CONTOH.. CONTOH..

Entry ni khas aku dedicate pada hasben aku
Sebab apa??? Sebab dia ni nak sangat tengok cemana rupa brader contoh..contoh...contoh..
Lagipun laki aku tu memang malas beno nak gugel-gugel ni..

Sape yang selalu dengar SURIA FM, sure korang tau sapa yang glamer dengan tagline
CONTOH...CONTOH...CONTOH ...
Sape lagi kalau bukan TYZO
Selalunya aku layan Suria Fm masa on the way balik rumah lepas habis keje
Time petang tu selalunya turn Linda Onn pastu baru sambung dengan Tyzo



Ha bang, ini la rupa Tyzo pujaan abang tu...heheheheheh


*** Baru tau DJ Tuah & Tyzo ni orang yang sama...

7 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

oooo hensem ek!

eMMe said...

jarang dengar suriafm.. oh ni tyzo ek.. tak pasan, selalu dgr halim n linda bebel je.. jarang ade dj hensem kan, heheheheh...

Kesuma Angsana said...

sya jrg pulak dgr suria fm selalu hot or sinar je.. apapun kenal juga ngan mamat dj tuah ni

Nuraz said...

klu x salah nama penuhnya Tuah Iskandar..

Qhaifa Nur said...

Suria FM jarang dengar...
tapi tau dia ni pelakon kan..kan..

|| NaFiRaa || said...

lahaiii.. ini ke org nye.. hensem rupernye.. selalu gak dgr dia kt suria.. tapi sy bayangkan dia nih org yg berisi.. hahahaha.. hensem rupernye..:))

layar_lara said...

ooo... ini abg tyzo...dier ni pelakon ke dulu..? :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...