Monday, July 9, 2012

ARMAGEDDON

Sape layan citer ni malam Sabtu lepas??
Aku tau sure ramai yang layan cerekarama kan?? Aku malas nak tengok cerekarama sebab pelakonnya si Tasha Shila tu.. Tak berkenan la dia tu...Alih2 channel tengok citer lain, tup2 ada pulak Armageddon kat TV9. Wallawey... terus terpacak la depan tibi [walopun masa tu dah terlepas 15 minit pertama]
Tak tahu dah berapa ratus kali aku nengok citer ni.. tapi setiap kali pun aku tak pernah bosan. Setia tunggu sampai habis tau... [dalam kul 1 pagi]... nasib la esoknya cuti, boleh le bangun lewat sikit..

4 comments:

eMMe said...

Ala tak tgk la.. tgk bola Kelantan lawan perak! grrrrr~

Kesuma Angsana said...

byk kali tgk dah dulu2 citer ni!

mummy_ayu said...

tgk..best sgt..banyak kali tgk pun tak boring..

AdaM Hawa said...

tengok!! tatau dah kali keberapa.. tapi tetap nak tengok.. nasib bonda tido awal.. hehehe.. kalau tak sure kene paksa rela tgk cerekarama.. kikikiki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...