Monday, July 16, 2012

KUMAN MATI TANGAN WANGI

Masa menyinggah GUARDIAN hari tu [masa beli UPT]
Terbeli la pulak hand sanitizer ni
Tah cemana tergerak pulak nak beli sedangkan selama ni tak pernah hayat aku beli menatang tu

Aku beli brand Guardian je sebab murah.
Kat rak tu ada 2 pilihan - Aloe Vera & Lavender
Tapi takleh pulak nak bau sebab penutupnya seal dengan plastik
Last2 ambik yang bau Lavender je


Memang wangi tau... walopun aku tak le suka sangat bau lavender
Tapi hand sanitizer ni punya bau aku boleh accept pulak
Tak kisah le tu, janji tangan bersih, wangi & bebas dari kuman

1 comment:

Bionic women said...

kita kekdang guna jugak..
wangi ek, kalau wangi bleh jugak gi beli..nak ganti yg kat opis ni yang bau macam tengik jer..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...