Monday, October 25, 2010

Stand Mixer, Sandwich Maker, Oven & Mini Chopper

Panjang sungguh tajuk aku hari ni. 4 in 1 punya entry.
Ape benda la minah ni nak merepek hari ni kan????
Hari ni aku gi bayar credit card hasben aku
tak gi mana pun cuma guna maybank2u jer.

Cek treat point dia dah ade 32,000
banyak tu.. nak kena redeem ni..hehehe


selama ni tak pernah buat redemption pun
so pi la selak2 katalog kat SINI

Dalam banyak2 barang yang layak & teringin untuk redeem
termasuk la benda2 yang aku sebut kat atas.
Memandangkan treatpoint yang ade pun bukan le banyak sangat
so kena la buat pilihan kan???
Tak tahu la nak pilih mana satu. Kalau  ikutkan semuanya nak.





Cornell Stand Mixer 
26,000 TP


Electrolux Sandwich Maker
25,000 TP



Kenwood Mini Chopper
20,000 TP



Pensonic Electric Oven 18L
21,000 TP









Susahnya nak pilih....
Semua mende ni belum ada lagi kat rumah aku
Any advice tak untuk aku?

7 comments:

Queen said...

yang stand mixer tu nampak bessssttt..heee

tapi kalau nik nik amik oven (motip??)..ahahahha

kakngah said...

bende2 camtu mmg sesuai redeem point jek. kalau beli dgn RM sndr.. agak rugi. sbb ada potensi jd tukun. aku nyer stand mixer redeem esso point. sekali pakai jek. lps tu terus jd penunggu kabinet. lg senang pakai hand mixer jek.

untk persoalan di atas.. aku cdgkn ko amik oven dulu. mcm2 blh buat.. nak buat kek blh... buat ayam tergolek pn blh...

sekian, harap maklom.

Me said...

setuju... kalau semua2 ditunjukan tue tak de... baik le ambil oven... boleh gak ko masak mcm2... bakar segala yg ko rasa nak bakar...

SYANI said...

SEMUA SAJES AKU AMBIK OVEN YER.. OK GAK TU. TAPI KALAU YANG 18L TU BESAR MANA YEK??

kakngah said...

18L blh msk aym sekor...

utk loyang lak.. saiz 8 inci blh msk. yg aku ada was2 sikit... :P

Sumijelly said...

wah..bestnya...dah banyak... sumi baru 700++ jer... tak sampai pun 1K...huhuhuhu


Sumijelly.com

sw33tdarling.com said...

stand mixer laa.. sbb kat umah saya lom ada stand mixer.... eh ada apa kena mengena...? kikikikiki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...