Friday, October 15, 2010

Letihnya mengisahkan blog ni!!!

Semalam dah meroyan pasal storage gambo dah penuh
hari ni tak cemana aku try & error apa benda tah kat blog ni
tetiba semua listing & elements jadi tunggang langgang
pastu list2 yang selalu kat kiri kanan blog aku ni
hilang tah kemana

so satu hari ni mengisahkan blog ni
sebab nanti korang suer terkejut nengok blog cacamerba ni
setelah berhempas pulas merepair blog ni
alhamdulillah... kembali ke asalnya...

** baru sikit aku ejas dah tunggang terbalik
cemana la nak tukar template bagai???

kesudahannya, stick to the old one
ubah sikit2 jer... tak koser ah nak ejas beria2

biarlah blog hijau ni sebati dengan diri aku...hehehehe
now & forever bebeh!












2 comments:

Me said...

hihihi.. mujur tak senasib dgn eden.. tapi eden dah mula menerima kenyataan... hahahhaha

sw33tdarling said...

hehehe... perkara ejas mengejas ni, kalau amatur, kena spend masa satu hari suntuk dengan mood yang tenang dan damai... barulah menjadi... hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...