Wednesday, October 13, 2010

Baby Lagi!!

Bebaru ni aku pay a visit to a friend yang baru lepas bersalin
dia baru bersalin second baby few days ago
so bebaru ni baru berkesempatan melawat dia

Ni la anak dia yang belum diberi nama
baby girl lagi... putih melepak!
comel kan???

sebab aku suka tengok baby yang cute ni aku tepek close up muka dia!!

COMELNYA!!!!!! COMELNYA!!!!

Bang, bila kita leh ade baby lagi ni???
Kita made in Langkawi bulan depan bleh tak???
[sure laki aku cakap, hish.. bini aku ni tak reti2 bahasa "nanti" ke???]

** jiran kat rumah aku pun ade yang baru peknen.. jelesnya! 
[Tetiba terasa nak peknen lagi!]

3 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

target aku by bulan 5 thn depan :) meh laa join sekali :p

LyNn HaMzAh said...

comeynyer baby tu...suka tengok...

SYANI said...

Orait gak tu... jom peknen beramai2.. wahahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...