Saturday, October 2, 2010

Berjaya Juga Walaupun Sipi-Sipi

Hari tu terjenguk kat blog sape tah, aku  nampak dia letak gambar dia yang di tangkap dalam cermin.[Korang paham tak??] Aku tak reti nak explain tapi sila imejin sendiri la.. Tetiba gedik teringin nak tangkap gambo camtu.

Punya la payah sebab nak tangkap gambo sendiri dari dalam cermin. Ala2 pro kunun..  Bukannya cermin besar  cam dalam toilet yang selalu2 blogger lain tangkap tu. Ni gambar melalui cermin mekap.. Tau je la cermin bedak kompek tu besar mana je kan.. Namun, setelah bersusah payah, akhirnya berjaya jugak tangkap gambo sendiri. Sekali tu je la pun yang jadi. Yang seterusnya langsung dah tak jadi.. Jenuh tangan nak ejas2 supaya muka aku nampak dari dalam cermin.

Ini je la hasilnya....

ok tak??? abaikan je la debu2 kat tepi2 cermin bedak kompak tu..Konon nak tangkap gambo yang better & lepas bersihkan debu2 tu tapi sampai kesudah tak berjaya!!!!

*** bila tengah boring ni le keje yang tak berpekdah aku buat..muahahahaha

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...