Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, October 16, 2010

Nescafe Halus............

Aku & laki aku memang hantu Nescafe
setiap bulan harus beli stok Nescafe 3-in-1 ni
tapi kitaorang selalu beli yang regular je [kaler merah]
yang mild kurang kaw & yang hijau pahit la pulak
so yang merah tu sedang2 ajer la

Tapi lepas si Harith Iskandar buat iklan halus tu
dah tentulah sekali lagi terpengaruh dengan iklan
so kali ni nak try beli la nescafe halus tu
memula nak beli yang kaler merah (regular)
tapi kat YST [kedai yang aku selalu beli barang dapur]
dah habis la pulak stok 
nak tak nak kena la beli yang mild [kaler kuning]


Kitaorang dah try semalam
best a.k.a sedap a.k.a marbeles




Yang buih halus yang "halus........." [sila sebut cam dalam iklan tu]
aku ingat propaganda tipu helah je
rupanya memang betul2 ade wei masa korang bancuh tu

** Sape tak try lagi boleh la try.. sure tak nyesal punya!



1 comment:

icham said...

ye...memang ada buih halus kat atas tue pas bancuh...hijau memang tak best,kena taruk gula sikit baru kaw...kuning la syok...merah tawar la...ha ha ha...