Saturday, October 2, 2010

Doa & Zikir Harian

Semalam pi PPZ sebab nak gi bayar zakat. Sampai sana ustaz takde sebab depa gi open house Ambank kat sebelah opis aku. So kena la tunggu kejap sementara ustaz tu pi melantak.. Sib baik la dekat, so senang la pak guard tu panggil ustaz tu kalau ade kastemer.[Tak senang ustaz tu nak makan gamaknya... nasib la..]

So lepas selesai bayo zakat aku & suami, dapat la buku doa & zikir harian ni. Memang bagus la PPZ ni, every time gi bayo zakat sure dapat souvenir - notepad la, yaasin la, doa& zikir la, ma'thurat la..Kali ni dapat buku Doa & Zikir Harian.
bagus la buku ni.. memacam doa ade untuk diamalkan. Aku dapat 2 so 1 buku boleh tinggal kat opis, 1 lagi simpan kat rumah..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...