Thursday, October 14, 2010

Overlimit

Pagi tadi tangah excited nak menulis blog ni tetiba masa akunak upload gambo keluar pulak mesej ni:

WHOOOPS! YOU'RE OUT OF SPACE. YOU ARE USING 100% OF YOUR 1GB QUOTA FOR PHOTOS. PURCHASE MORE STORAGE

Ape ke hal ni???? Adoyai... dah sampai limit rupanya blog aku nih.. Jenuh la aku nak menuntut ilmu dengan MR & beberapa member lain selain meng'google" cara penyelesaian.


Nampaknya, tertangguh dulu la usaha blogging aku nih.. [Terencat pendapatan nuff nuff aku wei!!!]


I'll be back soon...

** Dah dapat beberapa solutions. Thanks uols. Aku akan cuba cara yang terbaik okeh!


** susah2 sangat harus ke beli je extra storage tu???

4 comments:

Queen said...

tuela..ada kuota....huhuuh

kakyong said...

banyk benor ke dah upload gambr ni..
foto semua tak resize kot.. tu yg cepat habis quota..

SYANI said...

queen,
kalau tak jadi cenggini sampai sudah aku tak tau ade kuota..

SYANI said...

Kakyong,
Saya baru tahu kena resize gambar untuk save kuota..selalu lepas tangkap gambo terus tepek je dalam blog..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...