Thursday, October 14, 2010

Nak Urut.. Kaki aku sakit!!!

Semenjak dua menjak ni kaki aku selalu sakit2
especially kat pelipat belakang lutut tu
kalau nak semayang especially time nak sujud tu cukup seksa
tu belum lagi nak duduk lipat kain ke
nak bertinggung ke [nak berak ke...] <-- sib baik kat rumah & opis pakai jamban duduk

Rasanya dah lebih 2 minggu kot aku rasa sakit tu
hari tu dah berurut dengan sorang kakak kat opis ni
lega la sekejap
pastu malam tadi biras aku tolong urutkan pulak
[tetiba je dia offer diri dia nak mengurut kaki aku]
pun lega la sekejap

Hari ni dia sakit balik
kenapa yek?? korang pernah tak rasa sakit cenggitu?
ini bukan simpul mengkarung tau..
apa korang buat kalau sakit kat pelipat tu??
aku ni dah jenuh macam2 minyak sapu
minyak geliga la, minyak afiat la, losyen mustajab pati halia la, minyak gamat la...
ade lagi ke minyak nak suh aku try???


** bestnya kalau dapat masaj satu badan kan??

2 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

kurang kalsium kot..cuba try minum susu :)

Elly & Emmy said...

hehehe.. tak tahan tgk muka kucen tuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...