Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, March 1, 2011

Siapa Lahir Bulan Mac???

Assalamualaikum!!!

Hari ini sudah masuk bulan Mac. Permulaan hari untuk bulan baru ni. Sure ramai yang akan celebrate birthday memasing bulan ni kan?? As for my family, adik aku [Acik] dan datuk aku yang akan celebrate birthday depa bulan ni.

Menurut kajian  bulan kelahiran dan sikap oleh Dato' Dr Fadzilah Kamsah, ini adalah antara ciri2 orang yang lahir di bulan Mac. Aceh..ceh.. cuba cek kot2 la ada yang berkenaan dengan korang... Jom cekidaut!!!



* Berpesonaliti menarik dan menawan
* Mudah didampingi
* Sangat pemalu dan pemendam rasa
* Sangat baik secara semulajadi, jujur, pemurah dan mudah simpati
* Sangat sensitif pada perkataan yang dituturkan dan alam persekitaran
* Suka pada kedamaian
* Sangat peka pada orang lain
* Sesuai dengan kerjaya yang memberi khidmat kepada orang lain
* Tidak cepat marah dan sangat amanah
* Tahu membalas dan mengenang budi
* Pemerhatian dan penilaian yang sangat tajam
* Kecenderungan untuk berdendam jika tidal dikawal
* Suka berangan-angan
* Suka melancong
* Sangat manja dan suka diberi perhatian yang sangat tinggi
* Kelam kabut dalam memilih pasangan
* Suka dengan hiasan rumahtangga
* Punya bakat seni dalam bidang muzik
* Kecenderungan pada benda yang istimewa dan baik
* Jangan selalu mengikut selera atau perasaan.

Penting jugak kan kalau kita tahu personaliti pasangan/anak2/ adik beradik/ibu bapa etc..etc.. Senang nak berdiplomasi kan??

3 comments:

Sergeant Keroro said...

bnyk ler persamaan tuh...kah3...

rATu kEBaYA said...

my anak lelaki lahir bulan march.. next saturday b'day dia..

munna said...

anak munna Yasmin birthday dia bulan Mac... tak lama je lagi nak tiup satu btg lilin...