Tuesday, March 29, 2011

JERAWAT!!!!!!!!!!

Korang kalau muka naik jerawat, tension tak??
Nak pulak kalau kulit muka korang jenis yang halus mulus gebus
tetiba muncul 'spotlight' kat muka sure rasa moody je kan
[aku sebab kulit aku memang tak bebas dari jerawat 100% so tak heran sangat kalau ade Miss J bertenggek kat muka ni

Tapi kan.. aku paling tension kalau Miss J bertenggek betul2 atas hidung
sakit siot... nak2 pulak time nak sujud.. mak ai... berdenyut sakitnya
dah le belum ada mata so sila imejin le sendiri perasaan kala disentuh
macam bisul nak tak nak keluar je tau!


** Dah lama dah hidung aku tak jadi sasaran jerawat... Mentang2 esok lusa dah nak period, Miss J suka sangat la nak buat showcase kat muka aku.. Buh ubat jerawat pun tak lut la.. apa lagi yek aku nak tepek kat jerawat tu???

5 comments:

rasp said...

ouch...confirm sakit tu...
ermmmm guna apa ek? oxy kot...
tengah blank tak leh nak pikir...

Cik Pah said...

cik pah waktu sekolah mmg penuh jerawat..tapi masuk jer 20an..mmg dah takde jerawat.. tapi bekas bekas masih ada.. tak pasti napa miss j tuh tak muncul lagi

ardinihumaira said...

kalo naik jerawat dni suka picit tu la masalah dni ;p

♥MAMASYAZA♥ said...

akak pun sama, setiap kali nak mendera merah, mesti ada jerawat, geram, tp kengkdg tgn rasa gatal nak picit, mula la lekat parut

♥NiniHartini♥ said...

apa kata u cuba yg ini.. kebetulan saya baru update entry ni...hihi

http://tanpanama33.blogspot.com/2011/03/jom-hilangkan-jerawat.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...