Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, March 17, 2011

Pior Perak Teacher Shida

Sape orang Perak yang selalu dengor Perak fm sure selalu dengar lagu loghat Perak kan
Setakat ni lagu yang betui2 guna loghat Perak [yang aku tahu ler]
cuma lagu Mr Os " oh kome deghoyan dan berbunga"
He..he..he..

Semalam assistant aku habo ada satu lagi lagu loghat pior Perak
Ntah le tajuknya apa
search punya search, cikgu Shida dah buat clip dah dengan lagu tu rupanya
LAYAN je le... Hidup Cikgu Shida!



** Tang gigi tu tak tahan teman!

6 comments:

izzah said...

cikgu shidah dah sama naik glemernye mcm artis..hehe

kulop ludin said...

sengih je lea...
dia memang selamba...

Oasis said...

Macam2 la cikgu shida ni. Haha. Dah lama tak tgk citer yg mr os blakon tu.

Norhafiza said...

dah glamer upenye cikgu ni..siap masuk tb lagi..nnt kang dalam SITI pun ada..semalam No takleh masuk blog syanie la cz ada virus malware..

SYANI said...

HAri ni Teacher Shida mengglamerkan diri kat HOTFM. Sape nengok?

Hunny said...

Salam singgah BW di sini..:)