Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, March 14, 2011

3 IDIOTS

Semalam telah menonton citer ni
[pinjam VCD dari jiran sebelah rumah]
Tekun sungguh tengok citer ni sampaikan nak tinggal sesaat pun sayang
[kejap2 anak nak susu la, nak berak la... dah le takde iklan]


Keseluruhan citer ni memang BEST giler....
Kelakar & penuh dengan mesej
Tak jemu pun tengok citer ni walaupun lagu2 dalam citer ni tak best mana pun
Sape yang tak tengok lagi, memang aku syorkan tengok citer ni
tak rugi & takkan menyesal punya.
[sesape yang tingin jadi engineer pun memang sesuai sangat la tengok citer ni]

Basically citer ni tentang 3 orang sahabat baik yang berjumpa di Kolej Engineering
macam2 hal la kalau budak2 yang pelajar kolej ni
dengan peel lecturer yang macam VIRUS tu memang  boleh sakit jiwa tau
senang citer korang tengok la sendiri...
BEST...BEST.. BEST

"All izz well"

** Aamir Khan dalam ni walopun dah tua tapi still cute cam budak2

** Scene paling aku suka bila Silencer baca speech yang dah ditukar vocab... gelak sampai pecah perut!!

3 comments:

munna said...

masa tyg kat astro hari tu... 2-3 kali repeat tgk citer ni... mmg best

:: noremy bte rahmat :: said...

tgk kat astro box office..

mmg besh!banyak mesej yg ingin disampaikan...(^_^)

LiErOSe~QiEmi said...

haah, best, tgk kat astro sampai 2kali sebab tengok separuh2 je.. tp mmg best la