Monday, March 28, 2011

She's Got The Look 2

Sape ikut citer ala2 America Next Top Model  versi orang tua ni?
Citer ni setiap hari Sabtu kul 12.00 tghmlm kat NTV7
Kat Astro aku tak tau le channel berapa sebab rumah aku takde  Astro

Selalunya aku tak miss tengok citer ni
sebab lepas nengok cerekarama kat TV3 terus tukat NTV7
konsep citer ni macam ANTM tapi modelnya di kalangan wanita pertengahan umur
30 tahun ke atas
cumanya season ni (2nd season) top 10 finalis ada sorang nenek berumur 72 tahun ni
[dah tua bangka pun ada hati nak jadi model]
tapi tua2 camtu pun body dia ok lagi.. tak macam orang kita
bila umur 70 tahun je dah tak larat, sakit lutut la, rabun la....

 Yang rambut putih tu ler peserta paling tua..

Minggu depan adalah grand finale untuk season ni
sekarang tinggal 3 final contestant

 Cindy
[ade ala2 Halle Berry sikit]

 Theresa
[aku suka dia nih.. umur dia dah 47 tahun tau]

LeeAnne


** Tak sabar nak tunggu finale Sabtu ni.. walaupun aku dah tau sape yang menang..

1 comment:

rasp said...

bila tingat je tengok le...
tak follow pun....
tapi masa 1st time tengok...
i dah google tgk sapa pemenang hahahaha...
neway mmg respek tengok body dorang kan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...