Tuesday, March 29, 2011

Hai uols.... This is my card!!!

Jeng..jeng..jeng...
maybe ade yang akan kata aku ni menjengkelkan, annoying, mengada2, show off..bla..bla..
TAPI...whatever... A.A.K ??? [ada aku kesah???]
heheheheh

Well, sesungguhnya aku bukan orang yang sebegitu ye kengkawan
aku cuma gumbira tahap jakun sebab... sebab.. sebab..
sebab inilah
*
*
*

*

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

*

My official namecard dah siap uols.... mana la gua tak jakun
[ini le fes time aku keje aku ade namecard  sendiri tau... ]
Kellas kan??? background hitam lagi.. lawan pulak dengan kaler orange
[tapi aku rasa kalau kaler gold lagi cun kot]

Ada part aku kena blur2kan.. i malu lah... nanti ramai pulak nak berkenalan dengan ai.. Tak boleh tau, nanti ai punya hasben marah ar... [ayat2 perasan diva sangat le tuh]


** Tapi logo oren tu sekali imbas cam kaler  logo Bank Rakyat kan???


5 comments:

munna said...

wah..mantop...tempat baru ni ye.. siap ada namecard sendiri.. class gitu....

ardinihumaira said...

bestnye ada bis card :)

rasp said...

kelazzzzzzz....

mr icham said...

saya pun ada business card..2 lagik.. :-)

HaNa HoNeY said...

hahaha.....xnak kalah angah uh...wakakaka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...