Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, March 29, 2011

Hai uols.... This is my card!!!

Jeng..jeng..jeng...
maybe ade yang akan kata aku ni menjengkelkan, annoying, mengada2, show off..bla..bla..
TAPI...whatever... A.A.K ??? [ada aku kesah???]
heheheheh

Well, sesungguhnya aku bukan orang yang sebegitu ye kengkawan
aku cuma gumbira tahap jakun sebab... sebab.. sebab..
sebab inilah
*
*
*

*

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

*

My official namecard dah siap uols.... mana la gua tak jakun
[ini le fes time aku keje aku ade namecard  sendiri tau... ]
Kellas kan??? background hitam lagi.. lawan pulak dengan kaler orange
[tapi aku rasa kalau kaler gold lagi cun kot]

Ada part aku kena blur2kan.. i malu lah... nanti ramai pulak nak berkenalan dengan ai.. Tak boleh tau, nanti ai punya hasben marah ar... [ayat2 perasan diva sangat le tuh]


** Tapi logo oren tu sekali imbas cam kaler  logo Bank Rakyat kan???


5 comments:

munna said...

wah..mantop...tempat baru ni ye.. siap ada namecard sendiri.. class gitu....

ardinihumaira said...

bestnye ada bis card :)

rasp said...

kelazzzzzzz....

mr icham said...

saya pun ada business card..2 lagik.. :-)

HaNa HoNeY said...

hahaha.....xnak kalah angah uh...wakakaka