Tuesday, March 15, 2011

Potong Rambut

Ahad lepas bawak Adib pi gunting rambut
Abah dia bawa la dia ke kedai gunting yang dia biasa gunting tu
Aku selaku mamarazi kena la folo jugak...
Punya la dia melalak tak nak duduk sorang atas kerusi tu
maka terpaksa la abahnya meriba dia

Finally, dah hensem pun anak mama
sudah gondola oblongata (aku pinjam ayat ko ye MR)

2 comments:

munna said...

kalau kakak meya plg suka pergi gunting rambut... asal rambut pjg je sibuk dah suruh gunting rambut dia

UmmiRosma said...

hehehe...mcm our boy pun mesti kena riba ayah dulu..but npw he is bravenough to sit by himself. Dah tak takut uncle india tu lagi...

Walaupun gondola...but masih comela...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...