Wednesday, March 30, 2011

PERHATIAN PARA SUAMI - RUGINYA KALAU TAK BAGI DUIT PADA ISTERI

Ini bukan main2...
ini hakikat...
bukan aku kata, tapi ustaz yang kata

dengar ni baik2



betui tak apa ustaz tu kata??

Pas ni para isteri, rajin2 la mintak duit suami
hehehe, pastu boleh la cakap cenggini:

"i bukan nak habiskan duit abang tau, tapi nak bagi abang pahala "



** Tak rugi la kalau berhabis untuk bini..hehehehe

5 comments:

munna said...

dapat pahala en. abg munna... dia mmg bagi duit kan bini dia utk uruskan semuanya... dia cuma pegang utk kegunaan dia aje

ratusiput said...

ahahah ni ble sok cik kitol dgr ni...

ana said...

memang x rugi...hehehehe

mzhany said...

huhu terus hany bukak kuat2 bagi suami hany dengar ;)

mr icham said...

case 1
suami tolong isi minyak kereta, isikan prepaid handset, isikan touch N go, isikan itu dan ini...

case 2
suami bagi duit kat isteri, the rest macam dalam case 1, isteri buat sendiri...

yang mana lebih nampak suami 'memberi' duit pada isteri???he he he...rasanya sama jer, cuma yang case 1 dalam tak nampak, tapi suami dah sediakan semuanya...tapi dalam case 2, pemberian suami itu nampak, tapi mungkin pemberian itu boleh disalurkan ke jalan yang lain oleh isteri...tapi rasanya, pahala yang dapat tetap sama, dengan syarat suami ikhlas kasik la...renung2kan dan selamat beramal (ayat prof izi haji ali) :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...