Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, March 2, 2011

Hello Kitty

Masa mengemas hujung minggu lepas, aku duk kelebet2 beg Aleeya yang bersepah2 dalam stor tu, tetiba terjumpa la Hello Kitty ni. Benda ni Mak Long dia yang belikan masa trip ke Langkawi tahun lepas. Pastu bila bawak balik terus simpan dalam beg mainan dia. Bila ditanya terus kata tak tahu. Mana la nak tau kan kalau dah dicampak merata2.
 Ni la si Hello Kitty tu.. Sape pandai cuba teka apakah menda ni??
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

 Ini la dia.... Kipas pelestik bergambar Hello Kitty.
[Walopun pelestik tapi kuat gak anginnya.. Lepas jugak le nak buat2 kipas badan kalau panas2]

Ni model mulut moncong tolong gayakan kipas ni...
Tah mana la dia belajo mulut moncong2 tu.

2 comments:

~ Lady ell ~ said...

comel pulak model ngan kipasnye tu...hehe
syani,nk komen kat n3 kenny rogers tu tp ni bw laju2 x sempat nk bukak kotak komen.nnt2 ell wat lh n3 pasal pengalaman ngan kenny rogers ni.tapi yg tag GA ni syani kene join ya.

http://lifeofladyell.blogspot.com/2011/03/mata-cantik-giveaway.html

HaNa HoNeY said...

hahaha,,,
dari maksu dier la..
sape lagi tgkp gmbr muncung2 tuh