Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, March 23, 2011

NANTI DAPAT UNIFORM BARU

Baru 2 bulan aku kat sini, dah nak tukar uniform baru
[Bagus jugak tu, sebab unifom sekarang dah ketat ---> ke aku yang dah gemuk??]

Actually sebab nak tukar uniform tu
sebabnya kitaorang punya kontrak dengan EDUWEBTV dah habis
pastu kompeni pulak nak tukar logo baru
tak lama lagi akan tukar logo korporat baru [means segala2nya baru]

Buat masa ni tak wajib pakai uniform pun
so sukahati mak ayah ko la nak pakai baju apa pun
[suka gak sebab dapat pakai baju selain kaler2 keparat tu]

Sebelum tukar unifom baru
melaram dulu dengan  unifom lama
** Gambo ni main snap sendiri guna henpon [letak atas meja je]
--> tu sebab nampak dabel chin aku!!!

3 comments:

Cik Pah said...

wakawkakka..kaler keparat .. tak baik kau..cantik ape kaler tuh.. nampak kemas jer..

uniform tuh yg mengecik ..bukan kita yg gemuk..itu cik pah slalu ckp kat diri sendiri dulu time pakai uniform

Queen said...

boleh sorok dable chin dengan menundukkan sikit kepala..hekhekhek

atty's said...

cantik uniformnya ..