Monday, March 14, 2011

Aku Baru Dapat Tahu....

Pepagi tadi  macam biasa before start office hour [aku kan datang awal]
Aku akan buat blogwalk ke blog2 yang dalam listing aku

Tetiba aku terbukak satu blog yang memang aku suka singgah
Blog yang buat selalu aku kata :

               |"lawanya rumah dia"
               |"lawanya landskap rumah dia"
               |"bertuahnya dia dapat suami macam tu"
               |"kayanya dia, agaknya laki dia keje apa ekk??"
               |"seronoknya family dia dapat gi jenjalan merata2"
               |"bestnya kalau aku jadi dia" 

Kebetulan pulak dia tepek gambar satu family dia
Tertengok kan muka si hasben, terdetik kat hati aku
"macam biasa ku lihat lelaki ni, tapi di mana yer??, macam muka En. XXX"

Aku pun korek2 older entries dia
finally, terjumpa jugak nama suami dia
[kalau ikutkan rupa kot2 la pelanduk 2 serupa]
bila dah jumpa nama SAH!!!!!!!!!!!! KONFEM!!!!!!!!!


AKU KEJE SATU OPIS DENGAN SUAMI DIA
[no wonder la laki dia kaya, memang antara2 orang besar kat kompeni aku ni]


** Blogger tu duduk dekat Shah Alam, & rumahnya pernah masuk majalah...

3 comments:

atty's said...

kiranya ,mmg org kaya lah kan..

nuraz said...

hehehehh...akak dpt agak dah sape..mmg bertuah sungguh jd dia..akak penah jmpa dia secara live masa raya thn 2009 kat rumah seorg blogger jgk, w/pun org berada tp ttp merendah diri..

p/s :akak ni slalu jd SR je tp skrg ni terasa nak komen plak...hihi..& akak juga kenal dgn makcik rehan...salam perkenalan...

Kak Mah said...

errrrrr.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...