Friday, March 18, 2011

MUZIK TANPA HENTI

Kat opis ni takde radio so nak berhibur kena la bukak lagu sendiri kan
takpun layan je la radio secara online
tapi tak gemar sangat sebab selalu sangat buffering..

Sekarang ade alternatif lain nak dengar muzik non stop
iklan pun takde tau
yang paling best korang boleh request lagu apa korang nak

Setakat ni, 2 website ni je yang aku selalu dengar
[klik je kat gambar tu kalau nak dengar]


atau pun sini..


selamat berhibur... jangan sampai lagho dah ler




1 comment:

munna said...

kat ofis ni pun radio dah tak betul... dah jeleng2 bos dia buat donno je...lyn mp3 bosan je...asyik lagu je....takdak dj bosan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...