Wednesday, October 3, 2012

WW 2012 #40

Pemberian ibu mertua..

9 comments:

kakngah said...

buah delima mmg bagus utk ibu mengkandung...
org ckp, tak boleh share. kene mkn sebijik tu sensorg sebab dalam sebijik delima ada seulas je yg benar2 berkhasiat.

SYANI said...

Kakngah,
Pernah dengar jugak org cakap camtu. Yang dah terbelah tu memang share ramai2 dengan hasben & anak2 sebab masing2 tak pernah makan. Yang sebijik lagi tu memang simpan untuk diri sendiri..heheheh

:: Mrs.Eady :: said...

sedap :)

|| NaFiRaa || said...

sedapnye~ terliur jugak nih~

Azera Aziz said...

Salam...

Best sangat buah delima atau dikenali pamoga...ada satu lagi produk pamoga yang telah dicampurkan dengan madu...Anyway Azera singgah & follow sini ye...

Dijemput untuk join GA dari Azera....

[GIVEAWAY] Kelasss Kau! Apa Rahsianya?

Qhaifa Nur said...

bagus makan tau...

aTy _faRed~ said...

elok tuk orang mengandung dan baby dalam perut..:)

♥nrina♥ said...

syani..kalau nak lagi mujarab, kene makan dgn kulit2 sekali hehe.. gurau je..

eMMe said...

Me jiran me bagi.. mmg de sebut2, pasal delima, cam doa kan, Allah perkenankan, nah! dpt dua bji, syukur...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...