Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, October 4, 2012

SEMAKIN EFISYEN

Entry tanpa motip... layan je la yer
Ni masa aku gi cek up kat Klinik Desa Batang Kali hari Selasa lepas
Abaikan je la keling 2 orang tu
Aku cuma nak kabo, jam belum pun pukul 8pg tapi nombor dah start running
Aku pegi kul 7.45pg, ambil no [dapat no 5]
Pastu timbang berat & tekanan darah [berat dah naik 1.3kg]
Pukul 8.05 dah siap urusan di makmal tu
[cek darah & air kencing ---> Hemoglobin jatuh merudum berbanding bulan lepas]
Pukul 8.45pg dah siap & boleh balik
Kalau ikutkan dah boleh siap pukul 8.30pg tu tapi sebab kena dengar ceramah penyusuan susu ibu
Tu yang lewat 15 minit...

** Kalau efisyen cenggini, tak jadi la nak tukar tempat cek up ke Klinik Desa Genting Malek kat Sungai Masin tu..

7 comments:

|| NaFiRaa || said...

haih~ bestnye kalo kat shah alam pon boleh check up secepat ini jugak.. huhuhu

Qhaifa Nur said...

dtg awal senang cepat habis....
skrg dah efisyen........

Kesuma Angsana said...

baguslah !

:: Mrs.Eady :: said...

good!

♥nrina♥ said...

skrg makin ok.. sy g klinik desa pun ok wlaupun ramai sbb klinik kecik je.. tapi 2-3jam dah selesai...

♥nrina♥ said...

skrg makin ok.. sy g klinik desa pun ok wlaupun ramai sbb klinik kecik je.. tapi 2-3jam dah selesai...

eMMe said...

okey la tu Sis, kalo tak efisien, bosan gak nunggu kan.. kalo time tak ramai org... cepat, kalo ramai org lagi cepat kot, heheheh...