Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, October 4, 2012

NAK YANG SEDAP AJE

Semalam sementara hubby aku OT, aku sempat la singgah GIANT Batu Caves
Nak beli beberapa barang dapur yang tak sempat nak beli kat Econsave haritu
Salah satunya syampu anak2 yang dah habis
[Kat econsave tu tak jumpa pulak brand yang aku selalu beli tu]

Bila dah selesai shopping, tengok jam masih awal lagi
So jalan2 la kat kedai2 yang ada kat luar tu
Dengan tak semena2 tersinggah kat Secret Recipe
[terrrrrrr la sangat padahal memang nak pegi pun]
Rasa cam dah lama tak pekena kek Secret Recipe
Oh.. nafsu makan aku mencanak2 lak masa ni
Akhirnya terbeli jugak satu slice...
 Ce teka aku beli kek apa??

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


*
*
*


*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


*
*
*
*

*
Chocolate Indulgence la menjadi idaman tekakku....

8 comments:

Rasp said...

kek SR memang terbaeeeekkkk!

:: Mrs.Eady :: said...

terbaekkkk :)

(^_-)V said...

hehehe mase 4 bln dulu pun sha terrrrrrsinggah SR dengan sengaja beli choc indulgence ni, teringin..tengok blog along ni rase nak terrrsinggah lagi la SR ni..

|| NaFiRaa || said...

waaahhh.. bestnye! terliur neh!!

eyndayusoff said...

TERsinggah gak rabu lepas :-D

♥nrina♥ said...

sedapnye...lama dah ni x makan kek...aduhh...teringin nak makan kek aiskrim ler huhu...

eMMe said...

waaa..memang cedap!
tapi awas,
time pregnant la kene jaga
nnt takot senang dpt kencing manis
sume saya peringat kan diri saya...
hehehe...

fieda said...

tak tau nk kata tgk gambar tu....huhuhu..nak jugak..