Monday, October 22, 2012

TAK DAPAT LAGI

Mengidam yang ini la pulak dah..
Tak dapat lagi sampai sekarang...huhuhuhu
[ibu mengandung ni asyik kira makan je kan...]

Picture & resipi boleh tengok kat www.biniaskar.blogspot.com

8 comments:

Kesuma Angsana said...

he he terliur juga tgk ni

Qhaifa Nur said...

sedapnya SYANI...

Lynn Hamzah said...

alahai kesiannya...nanti gie cari yer...

:: Mrs.Eady :: said...

cari jgn tak cariii :)

Abil Fikri Ahmad said...

Tiap kali kalau saya baca pasal n3 makan ni,,rasanya selera makan kita berdua ni cm samaaa jea..saya pun suka makan hot plate...

en suami jgn marah aa,,selera makan jea sama...hehehehe..

AdaM Hawa said...

alamak!! telan air liur saya.. sedapnya.. lama tak makan..

kakngah said...

kat tesco kompem ada..
baru lepas pekena jemahat lepas ngn makcik rehan.

IDAZS said...

sedapnya syani! saya suka makan kat food court klcc.

telur 1/2 masak yang best tu. skang tgh preggy dah tak boleh makan telur 1/2 masak tu.

selalu kalu order suruh org tu masakkan betul2 telur tu.. hihihih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...