Wednesday, October 10, 2012

BABY-BABY MEMANG COMEL

Semalam saja la belek2 album lama
Zaman dolu2 aku mana nak ada camera digital kan
Dok pakai la kamera yang guna filem tu [kitaorang panggil kodak]
Memang dah ada kuar kamera digital masa tu tapi tak mampu la nak beli
Mahal melenit regenya [masa tu la]

Sebab nak tepek dalam blog ni, gigih la aku scan gambo2 tu
Malas nak tepek satu2, aku scan satu page terus
Layan je la ek..
Precious moment... 
Aleeya --> baru berumur 2 hari

 Aleeya lagi --> dalam 2 bulan

Aleeya lagi --> 2 bulan

 Yaya & Adib
[Masa ni masih dalam pantang]

Adib...1 bulan

Masa belek2 album tu, Adib pun tengok sekali
Pastu aku tunjuk gambar Aleeya & aku tanya dia "kakak comel tak?"
Adib jawab COMEL!!!
Bila aku tunjuk gambar Adib, aku tanya lagi "Adik comel tak?"
Adib jawab TAK!!!!!!!!
Alahai....

4 comments:

Nafira usof said...

merendah diri plak Adib.. hehehe.. memang betol pon kan~ bb sume comel2!

Me said...

seluar corak moo tue paling tak menahan....

Kesuma Angsana said...

he he suka2 mmg comel!

Alin Marlini said...

samalah kite...negatif pun dah hilang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...