Thursday, October 11, 2012

RINDU SUAMI

Eleh.. tajuk mengada2 kan.. pui...
Macam la suami tu pegi otstesen jauh sangat
Walhal laki cuma kene keje shift malam jer...
Hehehehehe..

Minggu ni start la hasben aku keje shift malam
[Ngada2 tau Tan Chong ni nak suruh keje ikut shift la pulak]
Selalunya kami laki bini keluar & balik keje sama2
Tapi sebab hasben kene shift malam, so minggu ni kena la pegi balik keje sorang2 [tetiba nak nyanyi lagu lonely... i'm so lonely...]
Hasben masuk keje 4.30ptg sampai la kul 1.30pg

Selalunya waktu dalam kereta la kami dok borak2
La ni radio la jadi teman setia
Sempat jumpa hubby sebelum gi keje je 
[sempat la nak salam & cium2 laki yang busuk belum mandi pagi tu]
Hubby balik keje semua pun dah tidur
Tu yang rasa cam lama tak borak2 ngan hubby... tu yang rindu tu

Rindu punya pasal, pagi tadi aku pakai perfume yang hasben aku suka pakai pegi keje
Al-maklum la semenjak peknen ni, banyak bau perfume aku rasa busuk
Aku bagi hasben aku pakai perfume yang aku tahan baunya je
Perfume yang bau keras & floral2 ni aku tak suka.. nak termuntah
So aku bagi laki aku pakai perfume yang bau fresh2 gitu
Ini la perfume laki aku yang aku pakai pagi tadi
-Hasben aku memang pakai perfume pompuan-
[Sebabnya bab2 perfume ni aku yang jadi tukang supply...hehehehehe]


** Dulu waktu aku masih PJJ dengan hasben aku, selalu cium T-Shirt dia sebelum tidur..

9 comments:

lieyalatif said...

wahhh mmg pelik ni pembawakan suke pakai perfume hasben...seb baik hasben pki perfume pompuan heheehehe....tu le, perfume lelaki ni selalu baunye keras sikit tu yg die suke perfume pompuan kot...

Nafira usof said...

hahahaha.. terkenang plak masa cuti berpantang.. suh hubby tinggalkan baju tshirt yg dia dah pakai.. untuk peluk malam2.. hahahaha.. lepaskan rindu punye pasal.. dapat peluk baju pon jadik laaa..

Me said...

perghhh syani... tak hagak2 ekau ye sampai cium2 t-shirt gitu... tak pe tak pe... hari ini hari komis... bermakna malam ini malam jemahat.... muahahahahhaha.... kasi anak tidur awal... ekau tidur lewat tunggu hubby yeeee ;)

♥ ROS ♥ said...

Olor.. Ros pun duk rindu asben sbb duk pntang umah mak.. Masa pregnt ni mmg manja kan, nak asben jer... Hehhehe...

SYANI said...

Lieyalatif,
Hasben jenis tak berkira, apa perfume saya supply, dia pakai je.. janji baunya OK.

SYANI said...

Nafira,
Betul tu.. janji ada bau sikit2, jadi la..

SYANI said...

Tak lalu la aku nak tunggu dia sampai 2-3 pagi... Baik aku tido..

SYANI said...

Ros,
Sapa lagi nak diharapkan.. suami je la pun..

Ya ALya said...

Ala ciannyer dier...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...