Monday, October 8, 2012

DINNER MALAM TADI

Takde idea apa nak masak malam tadi
So tengok la apa yang ada kat dapur, mula la mereka resepi2 sendiri
Alah, bukannya yang susah2 pun
Yang penting mudah & mengenyangkan..

So terhasillah ini sebagai dinner aku anak beranak

Ini la dinner kami - roti panggang & chicken soup ala pizza hut
Yang merah tu balance sos spagheti [aku masak spageti semalamnya]

 Roti yang di atas kuali ajaib.. sedap la buat camni.. crunchy gitu!

 Enjoying her chicken soup

Budak ni pun sama, sampai 3 mangkuk chicken soup dia makan..

Alhamdulillah... kenyang kami dengan rezeki yang ada..

7 comments:

|| NaFiRaa || said...

wahhh.. sup buat sendirik~ pandainye~

SYANI said...

Nafiraa,
Sup instant la tu...hehehehe

Qhaifa Nur said...

makan gini pun dah kenyang juga.....

Lynn Hamzah said...

simple jer menu tapi nampak sedap...

Abil Fikri Ahmad said...

Very good idea la masak gitu gitu...

yana halim said...

akak pun kalau dtg vitamin 'm', masak ala2 cenggini je. mudah, ringkas dan sedap. :)

Eliss Mie said...

nampak sedap. kita sejak dua menjak ni nak layan masakan kampung2 jer. x western btol anak yang ini ;p hahaha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...