Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, October 1, 2012

AKTIVITI HUJUNG BULAN

Memandangkan dah gaji, so aktiviti wajib setiap bulan ialah
BELI BARANG DAPUR...
Dan memandangkan pasaraya yang selalu aku shopping tu dah terbakar
[Pasaraya YST la tu]
So aku terpaksa la beli barang kat Econsave
Tak suka la beli barang dapur kat situ [dan semua hypermarket spt TESCO & GIANT]
Sebabnya susah nak beli barang sebab terlalu banyak pilihan
Dan lagi satu akan banyak membuang masa sebab tempatnya luas sangat sampai tak larat nak jalan
And lagi satu waktu nak membayar tu, punya la barisan panjang berjela
Tak suka..tak suka... [bila la YST nak back to business??]

Ni la antara barang dapur yang dah dibeli
Adib masih belum diaperless... WAJIB beli la pampers setiap bulan
Hopefully Adib dah tak pakai pampers before "adik" dia keluar tahun depan.


Wajah2 seronok dapat gi shopping..
Mama upah lolipop sorang 2..hehehehe

4 comments:

|| NaFiRaa || said...

samalah ngan saya!! hujung bulan or awal2 bulan mesti beli barang dapur~

:: Mrs.Eady :: said...

sama la kiter :)

Kesuma Angsana said...

perkara biasa bila hjg bulan

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam syani..biasa la soping menyoping keperluan seisi kluarga.
Klu k.atie paling xsuka TESCO..mmg penat jalan..klu GIANT ni blh tahan gak :D