Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, October 25, 2012

KFC DOUBLE DOWN... SEDAP TUH!!!

Semalam on the way balik rumah, tetiba je perut rasa lapar
Pastu mula la mereka2 nak makan apa kan
Tetiba je tekak ni terasa nak makan KFC Double Down
Terus je la drive menuju KFC

Nasib la orang tak ramai masa tu, so cepat je la order
Alhamdulillah, tercapai sudah hasrat di hati
Siap dapat masa panas2 lagi...
Sampai rumah, ambil anak2 kat rumah Cik Besah
Pastu terus makan.. dah menahan dah wei..

Aromanye je dah cukup mencengkam..... Tak sabo nak makan

Mula2 tu aku ingatkan kecik je, skali bila buka kotak, wallawei.. agak besar gak la
Dan aku dah standby dah botol sos kat sebelah kot2 nanti muak nak makan
[sebab ada blogger kata tak sedap]

Kapitan 2 keping daging ayam yang tebal
Keju ditengah2.... yummy! [Aku memang suka cheese
Mayonis & cheese si cheezy wedges pun ada dalam tu

Paling tak tahan tengok cheese tu mencair & meleleh2 gitu
Makan camtu je... tak bubuh secalit sos langsung
Pergh... memang kenyang tau...
Puas hati makan
Sapa tak try lagi.. try la tau.. rugi der...
Double thumbs up gitu!!! Boleh lagi nak ulang makan (n_n)"

9 comments:

:: Riri-Fatieha ::~ said...

hehe, memang sedap pun dd ni..

Izan Ishak said...

aduhhh... ni yg tergoda ni. blm try lagi. izan pun suka chesee!

ckLah @xiiinam said...

:)
Selamat hari raya Haji, Syani.

mama aryan said...

sedap tu..
salam aidiladha & salam perkenalan,nti akak follow ye
dlm telepon nih x reti nk follow mcm mana hihi

ibuintan said...

slamat hari raya.. wah mewah dgn cheese

Kak yon said...

menu baru dari KFC ke? tak tahu sbb lama tak mkn KFC.

Azhariah Zuber said...

Perghh teringin

munna said...

munna pun suka double down ni....

cheeze maz said...

salam ziarah.

Akak pun nk cuba, sb semua org asyik bercakap pasal ni. tp nak tau blik ke rumah la, sb nak tambah lg cheese tu kt umah.

Jemput ke blog akak di cheezemaz.blogspot.com. Mana tau berkenan nak rasa serbuk cheese CHEEZE MAZ, yg bila dicampur air akan menghasilkan sos cheese seenak sos cheeze wedge, KFC. Lagipun hy RM 10.00 untuk 1 pack seberat 200 gram.