Wednesday, October 3, 2012

BABY BLUES - WEEK 16

Alhamdulillah.. sudah complete 16 minggu kandungan aku
Kejap je dah nak masuk 4 bulan
So far pergerakan baby tak rasa lagi
Cuma ada geli² kat tummy kadang²... tak tau la itu baby @ angin dalam perut


5 comments:

Eliss Mie said...

saya dah 21 minggu :) dah rasa movement :) x sabar checkup sabtu ni, harap2 nampak keris dimana2 :p

|| NaFiRaa || said...

hehehe.. teruja plak.. moga mama dan bb sihat selalu k~

Alin Marlini said...

mudah-mudahan selamat semuanya

♥nrina♥ said...

semoga happy merasai detik indah baby bergerak dlm perut.. hanya yg jadi ibu je dpt rasakan pergerakan yg ditunggu tu...

eMMe said...

Sis, dah 4 bulan dah yea.. tak sedar masa berlalu sgt pantas..
Take care Always ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...