Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, October 8, 2012

TALKING TOM

Sapa ada gajet Android, korang ada tak donload game Talking Tom ni?
Bebaru ni anak2 aku ada donlod game ni dalam tab cap ayam depa tu
Kelakar la game ni... sebabnya kucing tu akan folo balik apa yang kita cakap
[Patut la waktu anak aku main, aku terdengar ada sore budak lain]


6 comments:

Rasp said...

sapphire sangat suka dgn si Tom nie...

eMMe said...

Lame dah ada ni Sis...
budak2 mmg suke... gelak2 dengar sore tom ajuk ckp...hehehe..

SYANI said...

Rasp,
Budak2 gerenti suka game ni kan..

SYANI said...

EMME,
Ha'ah... suara Tom tu cute..

|| NaFiRaa || said...

hahahaha.. My Anis pon mintak donlod kucing nih jugak.. kadang2 geram dengar time dia mengajuk cakap kita kan~ nak2 bila kita tengah marah.. geram~ hahahaaha

Eliss Mie said...

anak aku hari tu dia pi letak kat tv yang tengah azan. berazanlah tom dia tu. kena marah baru dia buat lari tab tu. sabar jer la. lepas tu time tok dia telefon, dia gi letak kat tab dia. sabar jer la.