Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, December 30, 2011

PELABURAN MINGGU DEPAN

Minggu depan sekolah akan bermula kan
Yaya nak masuk darjah satu
Adib pulak masuk tadika
Jenuh bergilir2 menunggu kat sekolah pagi-petang

Yaya mungkin ok kot sebab sebelum ni dah pernah sekolah [tadika]
Adib la pulak tak tahu le cemana gaya nak sekolah ni
Nak2 pulak ini first time hantar anak guna transit [van sekolah]
Yaya dulu atuk dia yang hantar

Harap2 semuanya ok minggu depan
Terpaksa ambil cuti 4 & 5 haribulan untuk hal ehwal sekolah bebudak ni
Tup2 dapat pulak surat untuk daftar si Adib pada 3/1/2012
Takkan nak cuti lagi kan.. so terpaksa ambil time-off kot 
Apasal la deme tak buat 2hb tu??

Ini pulak jumlah yuran untuk sekolah Adib
RM441 tau... dah naik RM50 berbanding tahun lepas






** Belanja akan lebih banyak tahun ni.... Saving bulanan makin sikit.... 
Cam kena pospon je projek baby aku tahun ni...erm.....

5 comments:

anna said...

akak.. kan s'ngor amik cuti awal thn.. so cuti ahd ganti cuti isnin.. hehe.. (ur SR)

|| NaFiRaa || said...

my anis dah register tadika dah.. rabu minggu depan start sekolah..

projek baby?? insyaAllah.. Allah selalu suka ngan niat baik kita..kekeke

Me said...

eden sama cam ekau... sulung masuk darjah satu adik masuk preskul 4 tahun...
tambah anak??? tambah syani jangan tak tambah hehehehhe.. setiap anak ada rezekinya ececece...

rasp said...

semoga segala urusan persekolahan nanti berjalan lancar....

projek baby tu leh on kan je sis...
insyaAllah, setiap anak ada rezki dari Nya...

Qaseh said...

yang penting anak-anak dulu...insyaAllah adalah rezeki nanti