Tuesday, December 13, 2011

RAK PERFUME IDAMAN KALBU

Sebagai pencinta perfume yang tak terlalu ekstrim
Tetapi mempunyai koleksi perfume yang agak banyak
[sampai tak muat dresser kunun2nya]
Botol yang dah habis pun simpan sampai tak muat laci
Adakah wajar untuk meminta tok laki membuat sebuah @ berbuah2 rak perfume kat dalam bilik?? 
[mementang bonus tok laki tak lama lagi]
Simple camni pun jadi le...





Lagi best kalau dapat buat yang built-in cenggini


Tapi paling best kalau dapat yang camni
Dah macam kedai perfume..heheheheh

10 comments:

kakchik@ella said...

nnt orderkan utk KC sekali eh. Hihihi

SYANI said...

Hehehe.. saya pun belum tentu dapat Kakcik...

Kakzakie said...

Kalau dah macam yg last...confirm boleh buka kedai perfume syani..:)

munna said...

MUNNA KURENG SIKIT DGN PERFUME... SATU BOTOL TU MAU MAKAN SETAHUN NAK HABISKAN

SYANI said...

KakZie,
Saya tak reti meniaga, mana leh bukak kedai..

SYANI said...

Munna,
Sama la kita, tapi suka bau yang lain2.. Banyak botol tapi luak sikit2 je.. Nak menghabiskan memang makan tahun..

|| NaFiRaa || said...

saya x banyak perfume.. kalo deodorant banyak..mueehehe

Siti Sifir said...

Dulu masa ada perfume dulu,sembur kat kelambu je... skang dah takde kelambu, perfume pun tadak juga

Rinna said...

Wow bertuah laa kalau hubby belikan rak perfume nie.. :)

Ed Miickschel said...

Very nice
http://thebitcoinsale.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...